Sprache umstellen

         Dostava 3.99€. Nad 100€ brezplačna.         pivovarna laško union         INFO@RUNDASEKUNDA.SI    051 495 646 (pon-pet, 8h-15h)

Feng šuj zapovedi: kateri aparat za točeno pivo izbrati in kam ga postaviti?

Starodavna veščina feng šuj se ukvarja z urejanjem prostorov na način, da vanje vnesemo pozitivno energijo, harmonijo in tudi denar. Nekdanja najbogatejša ženska v Aziji, Nina Wang je svoje bogastvo pripisovala ravno tej modrosti in je zato tudi po smrti vse svoje imetje prepustila mojstru feng šuja.

Ker ti pri ekipi www.rundasekunda.si želimo, da v tvoje življenje vstopi polno optimizma in obilja, smo zate pripravili tri zapovedi, ki jih moraš upoštevati tudi takrat, ko v svoj dom pripelješ točilno napravo.

  1. Zapoved: V dnevni sobi naj je pohištvo na sredini

Pomembno je, da pohištvo v dnevni sobi postaviš na sredino prostora. Sedežna naj je torej vsaj nekaj centimetrov oddaljena od stene, podobno naredi tudi s televizorjem in ostalim pohištvom, ki ga sicer pogosto vidimo tik ob steni.

Proti sredini prostora postavi tudi svojo točilno napravo, npr. na kuhalnem otoku. Naše priporočilo je, da jo imaš v bližini sedežne in ti tako ni potrebno vstati vsakič, ko si zaželiš svežega kozarca popolno ohlajenega piva.

  1. Zapoved: Barva je pomembna

Vsaka barva ima svoj pomen in energijo, zato tudi barvo pohištva izbiraj premišljeno. Močnejše, kot so barve, bolj vplivajo na razpoloženje ljudi. Izbiraj takšne, ob katerih se počutiš dobro in pomirjeno.

Ni treba, da je celo stanovanje v barvah. Dovolj je, da izbereš samo nekaj pisanih kosov za svoje stanovanje, denimo točilno napravo za točeno pivo. Na voljo imaš štiri različne barve: 

  • Rdeča: je simbol strasti in poguma (izberi točilno napravo The SUB Red Edition)
  • Siva: ponazarja nevtralnost in stabilnost (izberi točilno napravo The SUB Grey Edition)
  • Črna: simbolizira neskočnost in neznano (izberi točilno napravo The SUB White Edition) 
  1. Zapoved: Rastline dodajo življenje

Rastline imajo veliko vlogo v feng šuju. Prostoru dajo dušo, preprečijo negativno energijo, poskrbijo za čist zrak in obenem služijo kot dekoracija.

Ob svoji točilni napravi postavi vodno pahiro, ki je nezahtevna in ti bo uspevala tudi, če ti sicer skrb za rastline ne gre najbolje. Poleg tega pa velja, da vodna pahira krepi či energijo ter v hišo prinaša denar.

Ne glede na feng šuj, smo prepričani, da točilna naprava v vsak dom prinese veselje, sprostitev in srečo. Če je še nimaš, naroči svojo, sicer pa obnovi zalogo sodčkov in tako poskrbi, da bo v tvojem domu vedno prisotna pozitivna energija.

PREVERI TOČILNE NAPRAVE >

Starejše objave
Novejše objave

Komentiraj

Tvoj komentar bo pred objavo pregledan in potrjen

Zapri (esc)

BLACK FRIDAY PRIJAVA

Prijavi se na black friday lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum dolor orem ipsum dolor orem ipsum dolor

IMAŠ NAJMANJ 18 LET?

Prodaja alkohola mladoletnim osebam je prepovedana. S klikom na DA potrjuješ, da imaš najmanj 18 let.

DA
NE

Poišči nekaj zase

Košarica

Tvoja košarica je prazna.
Prični z nakupi