Spoštovani kupci, obveščamo vas, da se spletna trgovina Runda sekunda s 5. julijem 2023 v času poletnih počitnic začasno zapira. Naše pijače lahko najdete na trgovskih policah, kupce sodčkov Blade pa vabimo, da opravijo nakup v prodajalnah večjih grosistov, kjer je možen osebni prevzem. Točilnih naprav in sodčkov SUB od 5.7. začasno ne bo na voljo. Od 26. junija dalje so možna plačila nakupov samo še s plačilno kartico.    Zahvaljujemo se vam za razumevanje in vam želimo prijetno poletje v dobri in osvežilni družbi, ekipa Runda sekunda 
Sprache umstellen

         Dostava 3.99€. Nad 100€ brezplačna.         pivovarna laško union         INFO@RUNDASEKUNDA.SI 

Foto pripomočki za tvojo zabavo

Zabava brez fotografiranja? Ne obstaja! Runda Sekunda ima zate popestritev za vsako druženje, rojstnodnevno slavje ali poletni družinski piknik.

Poskrbi za fotografiranje, ki bo zares izstopalo. Natisni si foto pripomočke, obreži jih in nanje zalepi paličice. Utrinki tvoje zabave bodo kar naenkrat preplavili Facebook in Instagram, povabljenci pa bodo ob iskanju najbolj odbitega posnetka ustvarjali nepozabne spomine. Pošteno se nasmejte, porušite vse predsodke in najbolj elegantni gospodični nadenite brčice, najbolj možatemu gospodu pa srčkasta očala.

ZLOADAJ IN NATISNI PRIPOMOČKE

Za nepozabno zabavo pa je poleg ta prave družbe in veliko smeha potrebna brezskrbnost. Zagotovi si jo tako, da odgovornost za pijačo popolnoma preleviš na Rundo Sekundo. Naroči vse kar preko spleta, nato pa se prepusti popoldanskem pikniku ali večerni noriji. Pa ne pozabi deliti tvojo najboljšo fotografijo z nami pod #rundasekunda.

NAROČI PIJAČO ONLINE >

Starejše objave
Novejše objave

Komentiraj

Tvoj komentar bo pred objavo pregledan in potrjen

Zapri (esc)

BLACK FRIDAY PRIJAVA

Prijavi se na black friday lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum dolor orem ipsum dolor orem ipsum dolor

IMAŠ NAJMANJ 18 LET?

Prodaja alkohola mladoletnim osebam je prepovedana. S klikom na DA potrjuješ, da imaš najmanj 18 let.

DA
NE

Poišči nekaj zase

Košarica

Tvoja košarica je prazna.
Prični z nakupi