Spoštovani kupci, obveščamo vas, da se spletna trgovina Runda sekunda s 5. julijem 2023 v času poletnih počitnic začasno zapira. Naše pijače lahko najdete na trgovskih policah, kupce sodčkov Blade pa vabimo, da opravijo nakup v prodajalnah večjih grosistov, kjer je možen osebni prevzem. Točilnih naprav in sodčkov SUB od 5.7. začasno ne bo na voljo. Od 26. junija dalje so možna plačila nakupov samo še s plačilno kartico.    Zahvaljujemo se vam za razumevanje in vam želimo prijetno poletje v dobri in osvežilni družbi, ekipa Runda sekunda 
Sprache umstellen

         Dostava 3.99€. Nad 100€ brezplačna.         pivovarna laško union         INFO@RUNDASEKUNDA.SI 

KAKO NAKUPOVATI PIJAČO NA RUNDASEKUNDA.SI?

Najnovejše raziskave trgovcev (nepresenetljivo) kažejo na spremembo obnašanja potrošnikov. Zaradi trenutne situacije so naši nakupi bolj premišljeni, trgovino pa obiščemo manj pogosto, a takrat zapravimo več denarja. Se prepoznaš v tem vzorcu? Če je odgovor pritrdilen, verjetno spadaš med bolj odgovorne predstavnike naše družbe, ki se zaveda pomembnosti trenutnih priporočil in del svojih nakupov opravi preko spleta. Pohvalno, ni kaj! Pa se ti je že zgodilo, da je bil pregled nabora pijač izbrane spletne trgovine enostavno prekratek in je ponujal zgolj povprečno izbiro? Obisk spletne trgovine Rundasekunda.si te ne bo pustil žejnega – hitro, udobno in varno lahko izbiraš med številnimi pijačami priznanih ponudnikov. Kako pa z nekaj kliki opraviš nakup, si poglej v spodnjem opisu, kjer so natančno opisani vsi precej nezahtevni koraki. Pa začnimo!

Za začetek obišči našo spletno stran www.rundasekunda.si in si ustvari uporabniški račun. V meniju, ki ga najdeš v zgornjem levem delu strani, izberi »PRIJAVI SE« in vpiši svoje podatke.

Vpiši svoje ime in priimek, e-mail in izbrano geslo ter klikni ikono »USTVARI RAČUN«.

V istem trenutku bo na tvoj e-mail naslov prispela pošta z naslednjo vsebino:

To pomeni, da je bil tvoj račun kreiran in lahko pričneš z nakupovanjem!

Pa se tokrat odločimo za nakup vedno odličnega Laškega piva. Klik na ikono, prejeto v mailu, te bo popeljal na domačo stran, kjer v zgornjem levem meniju izbereš »PIJAČE«.

Raziskuj različne kategorije:

V podaljšanem meniju izbereš pivo (ali pa katerokoli drugo pijačo) in odprl se ti bo celoten prodajni program izbranega segmenta.

S klikom na izbrano pivo se odprejo njegove podrobnosti, kjer lahko tudi določiš izbrano količino in jo s potrditvijo »postaviš« v svojo košarico. 

Ko je izbrani izdelek v košarici, lahko mirno nadaljuješ z nakupom ali pa pregledaš vsebino košarice. 

Če je nakup zaključen, lahko pričneš z izbiro načina plačila - to storiš s klikom na gumb "NA BLAGAJNO". Vpiši naslov za dostavo in telefonsko številko ter nadaljuj na izbiro dostave. In na izbiro plačila, kjer bo treba vpisati podatke o svoji kreditni kartici, ali za plačilu po predračunu izpisati podatke za bančni nalog.

Sledi le še povzetek naročila, kjer lahko še enkrat pogledaš in po potrebi spremeniš podatke ali vsebino naročila. Če se strinjaš z vsem napisanim, klikni »Oddaj naročilo« in tvoj nakup je opravljen.

O načinu in točnem terminu dostave te bodo obveščali preko e-maila ali SMS-a.

Ja, nabava piva je lahko tudi tako udobna, in kar je v trenutni situaciji morda še bolj pomembno – varna! Poleg tega ti nakup na Rundasekunda.si omogoča tudi neverjetno izbiro med različnimi proizvajalci (in sortami) piv, pa tudi sokove, cider, radler, ledeni čaj ... Vsi izdelki te bodo kmalu po naročilu čakali pred tvojimi vrati – brez nepotrebnih stikov! Da o 24/7 odprti trgovini sploh ne govorimo. :)

Popularne kategorije:

 

 

Starejše objave
Novejše objave

Komentiraj

Tvoj komentar bo pred objavo pregledan in potrjen

Zapri (esc)

BLACK FRIDAY PRIJAVA

Prijavi se na black friday lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum dolor orem ipsum dolor orem ipsum dolor

IMAŠ NAJMANJ 18 LET?

Prodaja alkohola mladoletnim osebam je prepovedana. S klikom na DA potrjuješ, da imaš najmanj 18 let.

DA
NE

Poišči nekaj zase

Košarica

Tvoja košarica je prazna.
Prični z nakupi