Spoštovani kupci, obveščamo vas, da se spletna trgovina Runda sekunda s 5. julijem 2023 v času poletnih počitnic začasno zapira. Naše pijače lahko najdete na trgovskih policah, kupce sodčkov Blade pa vabimo, da opravijo nakup v prodajalnah večjih grosistov, kjer je možen osebni prevzem. Točilnih naprav in sodčkov SUB od 5.7. začasno ne bo na voljo. Od 26. junija dalje so možna plačila nakupov samo še s plačilno kartico.    Zahvaljujemo se vam za razumevanje in vam želimo prijetno poletje v dobri in osvežilni družbi, ekipa Runda sekunda 
Sprache umstellen

         Dostava 3.99€. Nad 100€ brezplačna.         pivovarna laško union         INFO@RUNDASEKUNDA.SI 

KAKO ORGANIZIRATI NEPOZABNO FANTOVŠČINO

Uf, fantovščina zna biti naporna stvar! Sicer ni nujno, da je tako, pa vendar v izključno moški družbi, prežeti s testosteronom, ne gre pričakovati drugega. Hkrati lahko predstavlja velik logistični in tudi finančni zalogaj, zato smo pripravili nekaj nasvetov, kako se fantovščine lotiti z glavo. To pa je tudi predpogoj za nepozabno zabavo, brez neprijetnih posledic za kogarkoli od udeleženih.

Za začetek dobro premisli!

Če si med srečneži, ki bo v “organizacijskem odboru” fantovščine, se najprej pogovori z ženinom. Ni treba, da si preveč direkten, le potipaj, v katero smer ga vleče. Preden se odločiš za “tip” fantovščine, pomisli tudi na to, da morda vsi udeleženi nimajo na razpolago neomejenih proračunov.

Načrtujte skupaj

Predno se resneje lotiš organizacije, razmisli o povabljencih. Skupaj skušajte sestaviti dinamičen dan poln aktivnosti in hkrati preverite stroške, da ostanete znotraj začrtanih okvirjev. Osnovni stroški pri organizaciji fantovščine so najem prostora, hrana, pijača … In pijača! :) To je zgolj osnova, brez različnih dodatkov za ženina, okrasitve, glasbe … Prav zato poudarjamo pomen finančnega planiranja.

“All in” ali “na izi”?

Kot organizator pa enostavno MORAŠ pomisliti tudi na bodočo nevesto. Fantovščine in dekliščine so zelo pogost razlog za prepire med pari, zato se vedno več parov (v izogib prepirom in težavam) odloča za “blažje” oblike tovrstnih zabav. V krogu najožjih prijateljev in prijateljic, ob kozarčku ali dveh ter zgodbicah iz preteklosti. Velikokrat se jih združi tudi z različnimi adrenalinskimi preizkušnjami kot je skok s padalom (jasno, v tandemu), bungee, go-kart, zip line … Vedno pa so aktualni pikniki in različne potegavščine, ki ponavadi ne stanejo veliko, predstavljajo pa malenkost večji logistični zalogaj.

Fantovščina v tujini

Vedno bolj priljubljeno poslavljanje od samskega stanu pa je tudi na jadranju. Na prvi pogled je morda slišati zasoljeno, pa vendar temu ni tako. Kot rečeno, stroški organizacije fantovščine znajo biti precej visoki tudi na kopnem, na jadrnico pa bo treba spakirati le še jedačo in pijačo. Vedno se lahko odpravite tudi v tujino. Angleži zaradi ugodnih letov in nizkih cen (predvsem) piva fantovščine zelo radi praznujejo v Sloveniji. Saj poznaš tisto: v petek zvečer na letalo, 24 ur žuranja, nekaj ur spanja na letališču in povratni let domov? Iz podobnih razlogov (nižje cene) se vedno več slovenskih fantovščin zaključuje v Bosni, predvsem v Sarajevu. Najem kombija ni drag, do Bosne pa je le nekaj ur vožnje. Zaradi ugodnih cen izven sezone pa so zanimivi tudi vikend najemi vil ob hrvaškem Jadranu.

Najboljše darilo bodočemu ženinu

Tudi zadnje “samsko” darilo bodočemu ženinu ne sme biti izbrano naključno. Predlagamo najbolj trendi napravo ta hip: aparat za točeno pivo! Doma pričara pravo barsko izkušnjo: kozarec ohlajenega, popolno natočenega piva. Izbiraš lahko med tremi vrstami naprav: THE SUB, THE SUB Compact in Blade. Razlikujejo se po barvi in velikosti sodčkov, ki jih hladijo. Blade ima na voljo 8-litrske, druga dva pa 2-litrske sodčke.

Za bodočega ženina ti predlagamo katerikoli napravo THE SUB, tako si bo kozarček piva lahko enostavno privoščil kar doma. Vedno sveže in primerno ohlajeno pivo ... Izbira barv naprav je pestra: od rdeče do bele, klasične črne, modro-sive, Heineken edition izvedbe, metalik rdeča. To je zagotovo darilo, ki bo navdušilo tudi bodočo nevesto, tebi pa (vsaj pri njej) prineslo dodatne “pike”. Različne naprave in sodčke si poglej na www.rundasekunda.si in z originalnim darilom poskrbi za nepozabni spomin iz fantovščine!

Raje z glavo, kot na glavo …

Še ena stvar pa je pri organizaciji fantovščine zelo pomembna. Držite se zakonov! Policija fantovščine ne priznava kot olajševalne okoliščine, zato poskrbi, da bo ženin lahko prisoten tudi na poroki … Po možnosti v enem kosu. :) In pa, pijte zmerno. So spomini, ki jih boste ustvarili na ta poseben dan, naj ne postanejo zamegljeni, se strinjaš?

Starejše objave
Novejše objave

Komentiraj

Tvoj komentar bo pred objavo pregledan in potrjen

Zapri (esc)

BLACK FRIDAY PRIJAVA

Prijavi se na black friday lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum dolor orem ipsum dolor orem ipsum dolor

IMAŠ NAJMANJ 18 LET?

Prodaja alkohola mladoletnim osebam je prepovedana. S klikom na DA potrjuješ, da imaš najmanj 18 let.

DA
NE

Poišči nekaj zase

Košarica

Tvoja košarica je prazna.
Prični z nakupi