Spoštovani kupci, obveščamo vas, da se spletna trgovina Runda sekunda s 5. julijem 2023 v času poletnih počitnic začasno zapira. Naše pijače lahko najdete na trgovskih policah, kupce sodčkov Blade pa vabimo, da opravijo nakup v prodajalnah večjih grosistov, kjer je možen osebni prevzem. Točilnih naprav in sodčkov SUB od 5.7. začasno ne bo na voljo. Od 26. junija dalje so možna plačila nakupov samo še s plačilno kartico.    Zahvaljujemo se vam za razumevanje in vam želimo prijetno poletje v dobri in osvežilni družbi, ekipa Runda sekunda 
Sprache umstellen

         Dostava 3.99€. Nad 100€ brezplačna.         pivovarna laško union         INFO@RUNDASEKUNDA.SI 

KATERE PIJAČE ENOSTAVNO DOSTAVIMO NA DOM?

Nekateri so za mehurčke ali popolno peno na kozarcu piva, drugi za okusne sokove, tretji ne morejo brez ledenih čajev ohlajenih na popolno temperaturo hladilnika ... Kako pa je pri vas doma? Nova spletna trgovina Runda sekunda, ki je svoja virtualna vrata odprla poleti 2019, ti v udobje domačega doma pripelje vse najljubše pijače in naprave za točeno pivo doma. Velika izbira, varna dostava - zate in tvojo družino!

VELIKA IZBIRA SOKOV IN VODE Z OKUSOM

Jabolčni ali pomarančni sok, Isošport, Multisola ali Pepsi cola? Radenska ali Zala z mehurčki? Osvežitev zagotovljena, pripeljemo tudi večja pakiranja, npr. paket po 24 kosov izbrane pijače. 

RADLERJI IN BREZALKOHOLNO PIVO

Si za osvežilno mešanico svetlega lager piva in sadnih sokov? Potem preveri veliko izbiro radlerjev! Tudi izbira 0.0 te bo navdušila: Laško Zlatorog svetlo pivo 0.0, Heineken 0.0, Laško Malt 0.0, Radlerji 0.0 ...

TOČENO PIVO, STEKLENIČKA ALI PLOČEVINKA?

V udobju domačega doma THE SUB aparati pričarajo pravo barsko izkušnjo: kozarec ohlajenega, popolno natočenega piva. In ne, ne govorimo o pivu iz pločevinke ali steklenice. Govorimo o čisto pravi točilni napravi, v katero se vstavi t.i. »torp« sodčke. Ti so prilagojeni prav za te posebne THE SUB aparate, ki sodček ohladi na neverjetni 2 stopinji. Pivoljub kozarec le postavi pod kot 45 stopinj in z ročko na aparatu nalije zlato tekočino. 

Čaka pa te tudi znamka Heineken, Union ali Laško, v steklenički ali pločevinki, izbira je tvoja.

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 40 EUR!

Nakupuj online na Rundasekunda.si >

 

 

Starejše objave
Novejše objave

Komentiraj

Tvoj komentar bo pred objavo pregledan in potrjen

Zapri (esc)

BLACK FRIDAY PRIJAVA

Prijavi se na black friday lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum dolor orem ipsum dolor orem ipsum dolor

IMAŠ NAJMANJ 18 LET?

Prodaja alkohola mladoletnim osebam je prepovedana. S klikom na DA potrjuješ, da imaš najmanj 18 let.

DA
NE

Poišči nekaj zase

Košarica

Tvoja košarica je prazna.
Prični z nakupi