Sprache umstellen

         Dostava 3.99€. Nad 100€ brezplačna.         pivovarna laško union         INFO@RUNDASEKUNDA.SI    051 495 646 (pon-pet, 8h-15h)

Kateri aparat za točeno pivo doma izbrati?

Popolno ohlajeno točeno pivo kar v udobju doma? Da, prav bereš - celostna barska izkušnja je odslej mogoča praktično v vsakem domu s pomočjo točilnih naprav, ki navdušujejo Slovenijo. Spoznaj, katere aparate za točeno pivo imamo in kako izbrati pravega zase.

Spoznaj klasične The SUB naprave

Med najbolj priljubljene se uvrščajo klasične The SUB naprave, ki zagotavljajo ekstra ohlajenost in najboljšo svežino točenega piva. Točilna naprava je izjemno enostavna za uporabo; vanjo vstaviš želen dvolitrski TORP sodček piva, počakaš, da se ohladi, ga natočiš v kozarec in uživaš. Pivo je ohlajeno na popolni 2°C, kar v hladilniku ni mogoče doseči.

The SUB sta razvila mednarodno uveljavljena mojstra, Heineken in Krups, oblikoval pa ga je priznani industrijski oblikovalec Marc Newson. Naprava tako ponuja vse, kar ponujajo profesionalni točilni aparati - odličen okus in nepozabno doživetje prave pivnice, pri tebi doma.

Preveri ponudbo The SUB naprav >


The SUB Compact: najmanjši bratec družine

Točilna naprava The SUB Compact je kot nalašč za vse, ki imate doma nekoliko manj prostora. Aparat je najmanjši po višini, širini in dolžini, a ima enake zmogljivosti. Ima popolnoma enako hladilno in točilno tehnologijo, kakor večje naprave in je skladen tudi z vsemi dvolitrskimi TORP sodčki. Na voljo je v črni, rdeči in sivi barvi. Poišči barvo zase in uživaj v kozarcu svojega najljubšega piva.

Kupi The SUB Compact zdaj >

Blade naprava za 8-litrske sodčke piva

Največja v ponudbi je Blade naprava, primerna za 8-litrske sodčke piva. Aparat se ponaša s profesionalnim sistemom za točenje piva in inovativnim sistemom na zračni pritisk, ki za delovanje ne potrebuje CO2 ali drugih plinov. Blade ohranja večje količine piva sveže in ohlajene na 2°C. Naprava je kot nalašč za druženja s prijatelji in zabave doma, najdeš pa jo tudi v določenih vrhunskih lokalih in restavracijah.

Naroči svojo Blade napravo tukaj >

Vse omenjene naprave so varčne in ne porabijo veliko električne energije. Čiščenje je enostavno oziroma ga skoraj ni, saj ima vsak novi sodček svojo cevko za točenje, kar zagotavlja dobro higieno. Praktično, varčno, uporabno!


 

Starejše objave
Novejše objave

Komentiraj

Tvoj komentar bo pred objavo pregledan in potrjen

Zapri (esc)

BLACK FRIDAY PRIJAVA

Prijavi se na black friday lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum dolor orem ipsum dolor orem ipsum dolor

IMAŠ NAJMANJ 18 LET?

Prodaja alkohola mladoletnim osebam je prepovedana. S klikom na DA potrjuješ, da imaš najmanj 18 let.

DA
NE

Poišči nekaj zase

Košarica

Tvoja košarica je prazna.
Prični z nakupi