Sprache umstellen

         Dostava 2.99€. Nad 100€ brezplačna.         pivovarna laško union         INFO@RUNDASEKUNDA.SI    051 495 646 (pon-pet, 8h-15h)

LAST MINUTE IDEJE ZA BOŽIČNA DARILA

Statistično gledano je malo takih, ki do “projekta” nakupovanja daril pristopijo pravočasno, organizirano in s planom. Velika večina nas za darila poskrbi zadnji teden pred Božičem ali celo nekaj ur pred načrtovano in težko pričakovano božično večerjo. Se strinjaš tudi ti, da je zadnja leta navada, da se ljudje obdarujejo za Božič in ne za novo leto? 

Izbira darila je lahko zelo stresno obdobje, ampak tukaj smo, da ti pomagamo pri izbiri popolnega darila za partnerja, sodelavce v pisarni, za očeta, dedka, najboljšega prijatelja ali prijateljico. Na voljo imamo kar nekaj idej za darila, za katera verjamemo, da so edinstvena!

  1. IDEJA: preveri cenovno najugodnejši aparat za točeno pivo

Model aparata THE SUB Compact je najugodnejša različica za aparat, ki vseeno zagotavlja izjemno barsko izkušnjo točenega piva in užitek kar v zavetju domačega doma. 

Tukaj > 

  1. IDEJA: izberi darilo rdeče barve za čisto pravi božični duh

Priporočamo ti aparat za točeno pivo doma THE SUB Rouge edition. Nad totalno božično barvo sta navdušeni Petra Greiner in Adrijana Dimec! Ni pa lepa le barva, aparat je zares odlična izbira za ljubitelje piva.

Preveri THE SUB Rouge edition tukaj >

  1. IDEJA: set kozarcev za pivo za prave pivoljube

Te še nismo prepričali za nakup aparata za točeno pivo oz. je tvoj božični proračun za nakupovanje omejen, potem preveri vsaj kozarce za pivo. Izbiraš med različnimi blagovnimi znamkami, zagotovo pa so zelo popularni znamke Heineken ali Union.

  1. IDEJA: božični komplet izbranih sodčkov piva

Če aparat za točeno pivo oseba, ki jo želiš obdariti, že ima, ne moreš zgrešiti z božično obarvanim kompletom torp sodčkov. V kompletu prejmeš: 1x Heineken, 1x Affligem, 1x Birra Moretti, 1x Wieckse Witte in 1x Kaltenhausen Torp. Sodčki so namenjeni aparatom THE SUB in THE SUB Compact in držijo 2 litra zlate tekočine.

Nakupuj tukaj >

  1. IDEJA: v tvojem podjetju potrebujete skupni večji točilni aparat za pivo

Največji bratec, ki ga lahko kupiš na Rundasekunda.si, je Blade. Namenjen je 8-litrskim sodčkom piva in ga lahko vidiš tudi v izbranih najboljših lokalih po Sloveniji. Vaše after job zabave bodo tako še prijetnejše in udobnejše!

Spoznaj aparat Blade >

Pa super praznike ti želimo!

Starejše objave
Novejše objave

Komentiraj

Tvoj komentar bo pred objavo pregledan in potrjen

Zapri (esc)

BLACK FRIDAY PRIJAVA

Prijavi se na black friday lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum dolor orem ipsum dolor orem ipsum dolor

IMAŠ NAJMANJ 18 LET?

Prodaja alkohola mladoletnim osebam je prepovedana. S klikom na DA potrjuješ, da imaš najmanj 18 let.

DA
NE

Poišči nekaj zase

Košarica

Tvoja košarica je prazna.
Prični z nakupi