Sprache umstellen

         Dostava 3.99€. Nad 100€ brezplačna.         pivovarna laško union         INFO@RUNDASEKUNDA.SI    051 495 646 (pon-pet, 8h-15h)

NAJBOLJŠA DARILA ZA TVOJE NAJBLIŽJE TA HIP

Praznuje cimer, sošolka, prijatelj, sodelavec, mama ali partner? Potem preveri naše nasvete, mogoče bo kateri izmed njih popolno darilo, ki te bo v sekundi prepričalo. Srečno z nakupom in ne pozabi, vedno pij in živi odgovorno. »Minister za zdravje opozarja: Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju.«

1. Baloni presenečenja

V sekundi pokaži svojo domišljijo in kreativnost z doma narejenim darilom. Baloni presenečenja zagotovo skrivajo močno sporočilo pozornosti do druge osebe. Kako se lotiti darila? Preden napihneš balone, vanje vstavi napisana fina osebna sporočilca, najljubše citate ali hude pozitivne misli. Dodaj še kakšno malo skupno fotografijo in po želji dokupi praktično malenkost, npr. šminko ali bombone. Na koncu balone napihneš, slavljenec jih mora predreti in smeh je zagotovljen. 

2. Mala točilna naprava za ... Točeno pivo!

Še ne dolgo nazaj smo vsi hoteli »mašino« za kavo. Obnorele so svet in skoraj ni kuhinje, ki nima aparata, ki zjutraj poskrbi, da dom zadiši po omamni črni sreči. Zdaj je tu nov trend: aparat za točeno pivo, ki ga imaš lahko kar doma na kuhinjskem pultu. Spletna trgovina Runda sekunda ti zaenkrat ponuja 3 različne modele:

- velikega z imenom BLADE, ki sprejme 8-litrski sodček za pivo,

- malega dizajnerskega z imenom THE SUB COMPACT v črni barvi (stane 129 €),

- ter THE SUB EDITIONS različnih barv: GREY, ROUGE, BLACK & HEINEKEN 
Mali točilni aparati ti pivo ohladijo čisto sami (priključeni na elektriko) in s popolnim okusom poskrbijo, da boš zvoj najljubši lokal pogosteje zamenjal kar za svoj kavč.

SUB naprave

3. Karta za koncert/festival ali podari doživetje

Koncerti so vedno in! Ni zares finega poletja brez obiska vsaj enega festivala na prostem. V hladnejših mesecih pa nas razvaja huda koncertna ponudba doma in v bližini, zato ni izgovora, da ne greš kam na lepše poslušat svoj najljubši band. Ker pa je v dvoje oz. v družbi vse bolj prijetno, ti predlagamo, da na koncert pelješ koga izmed svojih bližnjih.

Srečno pri izbiri darila, ne pozabi pa, da si tvoji bližnji zaslužijo pozornost vse leto in ne le na rojstni dan.;)

Veliko izbiro piva in ostalih pijač pa najdeš na:

Starejše objave
Novejše objave

Komentiraj

Tvoj komentar bo pred objavo pregledan in potrjen

Zapri (esc)

BLACK FRIDAY PRIJAVA

Prijavi se na black friday lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum dolor orem ipsum dolor orem ipsum dolor

IMAŠ NAJMANJ 18 LET?

Prodaja alkohola mladoletnim osebam je prepovedana. S klikom na DA potrjuješ, da imaš najmanj 18 let.

DA
NE

Poišči nekaj zase

Košarica

Tvoja košarica je prazna.
Prični z nakupi