Spoštovani kupci, obveščamo vas, da se spletna trgovina Runda sekunda s 5. julijem 2023 v času poletnih počitnic začasno zapira. Naše pijače lahko najdete na trgovskih policah, kupce sodčkov Blade pa vabimo, da opravijo nakup v prodajalnah večjih grosistov, kjer je možen osebni prevzem. Točilnih naprav in sodčkov SUB od 5.7. začasno ne bo na voljo. Od 26. junija dalje so možna plačila nakupov samo še s plačilno kartico.    Zahvaljujemo se vam za razumevanje in vam želimo prijetno poletje v dobri in osvežilni družbi, ekipa Runda sekunda 
Sprache umstellen

         Dostava 3.99€. Nad 100€ brezplačna.         pivovarna laško union         INFO@RUNDASEKUNDA.SI 

NAROČI PIJAČO ZA SVOJ PIKNIK

Ključ do dobre priprave piknika je dobro zastavljena lista opravil. Naj te ne odnese z nepotrebnimi opravki, kot je na primer obisk trgovine za nakup pijače. Priznajmo si, nakup pijače za piknik je zares mučno opravilo ... Le kdo rad tovori »6-packe« do blagajne, pa potem do avta, pa nato do stanovanja? Nihče. Naj to zate počne Runda sekunda.

Runda Sekunda ti domov dostavi čisto vse kar ti srce poželi – od ta klasičnih piv, kot je tradicionalni trio Union, Laško pivo in Heineken pa do specialnih IPA piv, temnih ter nefiltriranih piv. Za tiste že(l)jne še bolj intenzivne osvežitve je vedno prava izbira Radler. Izbiraj med okusom grenivke, bezga ali kumare. Trendi Jabolčni Tat je prav tako na voljo. Vsak piknik pa ima goste, ki raje posegajo po sokovih, ledenih čajih in najrazličnejših vodah. Pri Rundi Sekundi prisegamo na vsem dobro poznani Fructal, Fruc, Frupi, Pepsi, Oro in Solo. Pestra izbira, mar ne? To pa še ni vse, tudi ti najbolj izbirčni pridete na svoj račun. Paleta različnih vrst vod je tako bogata, da vsebuje vse okuse, vse tja do materine dušice.

Še enkrat: saj se res nisi mislil ukvarjati s prevažanjem kartonov polne pijače, kajne? Prepusti to Rundi Sekundi, ti pa se raje posveti res pomembnim korakov pri pripravi piknika.

  1. Poišči lokacijo glede na število povabljencev, če pa imaš možnost preuredi svoj vrt, tako da bo primerno za druženje. V bistvu potrebuješ le dovolj veliko mizo, ki se ne bo šibila pod težo pripravljenih dobrot. Aja, pa seveda upoštevaj vsa aktualna priporočila NIJZ, kako naj potekajo druženja.
  2. Premisli, s čim boš postregel svojim gostom. V mislih imej, da s svojo izbiro zadovoljiš čim več okusov. Predlagamo, da se odločiš za »finger food« ali kanapeje, s katerimi boš imel najmanj dela pri pospravljanju.
  3. A je piknik sploh piknik, če ni glavnina jedače pripravljena na žaru? Izbrati moraš samo ali si želiš morske in mesne tematike, venomer pa lahko kot prilogo postrežeš vse vrste popečene zelenjave. Le ne pozabi na ustrezno marinado, ki bo poskrbela za hrustljavo skorjico in sočno ter okusno notranjost - piko na i tvoje pojedine.
  4. Če ste z družbo ljubitelji športnih aktivnosti, za svoje goste poleg jedače in pijače pripravi še loparje za badminton in podobne poletne igre. Organizirate lahko celo turnir in si tako zagotovite ultimativno poletno zabavo.

Pa ne pozabi na vse ljubitelje piva, ki bodo poskrbeli za varno pot domov. Ponudiš jim lahko Malt ali Heineken 0.0..

Starejše objave
Novejše objave

Komentiraj

Tvoj komentar bo pred objavo pregledan in potrjen

Zapri (esc)

BLACK FRIDAY PRIJAVA

Prijavi se na black friday lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum dolor orem ipsum dolor orem ipsum dolor

IMAŠ NAJMANJ 18 LET?

Prodaja alkohola mladoletnim osebam je prepovedana. S klikom na DA potrjuješ, da imaš najmanj 18 let.

DA
NE

Poišči nekaj zase

Košarica

Tvoja košarica je prazna.
Prični z nakupi