Sprache umstellen

         Dostava 3.99€. Nad 100€ brezplačna.         pivovarna laško union         INFO@RUNDASEKUNDA.SI    051 495 646 (pon-pet, 8h-15h)

NEPOGREŠLJIVI KUHINJSKI APARATI ZA DOM

Druženje s prijatelji in družino, najboljša kosila in večerje ... Vse to se dogaja v kuhinji, ki je zagotovo središče doma in prostor, kjer nastajajo najboljše zgodbe. Električni kuhinjski aparati so nepogrešljivi pomočniki v kuhinji, izboljšajo učinkovitost ter obenem nudijo doživetje.

Magični grelec vode

Ja, tudi poleti uporabljamo grelec vode! Ohlajeni ledeni čaji so nujni za razvajanje ob visokih temperaturah. A bi en hud recept? V vročo vodo naribaj sveži ingver, pusti nekaj časa, da se razvije okus ter sladkaj po okusu. Nato v velik kozarec poleg ohlajenega ingverjevega čaja dodaj kocke ledu, meto in limono ... Ti rečemo, huda osvežilna pijača poletja, ki bo navdušila tvoje goste!

Mati, smoothie bi!

Dober blender je po novem na pultu vsake kuhinje. Naj si gre za pripravo  napitka s sadjem in zelenjavo, juho ali pripravo namaza: mešalnik zdrave sestavine v sekundi spremeni v tekočo obliko, ki neverjetno tekne. Ker je sezona breskev, ti priporočamo, da si pripraviš smoothie s priljubljenim poletnim sadežem. Sestavine: 1 dcl mandljevega mleka, 2 izkoščičeni breskvi, indijski oreščki, agavino sladilo in žlica vanilijevih proteinov. Zblendaš in to je to, odličen zajtrk v sekundi.

Aparat za točenje piva – wait, what?

Ja, zares obstajajo in po novem jih od začetka poletja lahko kupiš v slovenski spletni trgovini Runda sekunda (to je stran, na kateri zdaj bereš ta blog). Aparat ti pivo ohladi na neverjetni 2 stopinji. Predstavljaj si, da kar iz domačega kavča  udobno stopiš do kuhinjskega pulta in si natočiš točeno pivo. Neverjetno je zdaj mogoče, na voljo so 3 različni modeli:

- velik z imenom BLADE, ki sprejme 8-litrski sodček za pivo,

- mali dizajnerski THE SUB COMPACT v črni barvi,

- ter THE SUB EDITIONS različnih barv: GREY, ROUGE, BLACK & HEINEKEN
Mali točilni aparati ti pivo ohladijo čisto sami (priključeni na elektriko) in s popolnim okusom poskrbijo, da boš zvoj najljubši lokal pogosteje zamenjal kar za svoj kavč. V aparat vstaviš sodček piva, na voljo je več vrst piva, tudi brezalkoholni.

Aparat za peko kruha

Ni boljšega kot sveže pečen kruh, osvoji nov kuharski hobi in začni. Potrebuješ moko, suhi kvas, sol, potem pa aparat kar sam ustvari zmes in speče kruh. Navadno ob nakupu aparata dobiš še knjižico z recepti, veliko zanimivih pa najdeš tudi na internetu. Ali veš, da imajo aparati različne nastavitve in omogočajo peko celo brezglutenskega kruha? Akcija, zavihaj rokave in skupaj z aparatom speči domač kruh za sobotni zajtrk.

Kateri pa je tvoj najljubši kuharski aparat?

Razišči trgovino Runda sekunda >

Starejše objave
Novejše objave

Komentiraj

Tvoj komentar bo pred objavo pregledan in potrjen

Zapri (esc)

BLACK FRIDAY PRIJAVA

Prijavi se na black friday lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum dolor orem ipsum dolor orem ipsum dolor

IMAŠ NAJMANJ 18 LET?

Prodaja alkohola mladoletnim osebam je prepovedana. S klikom na DA potrjuješ, da imaš najmanj 18 let.

DA
NE

Poišči nekaj zase

Košarica

Tvoja košarica je prazna.
Prični z nakupi