Spoštovani kupci, obveščamo vas, da se spletna trgovina Runda sekunda s 5. julijem 2023 v času poletnih počitnic začasno zapira. Naše pijače lahko najdete na trgovskih policah, kupce sodčkov Blade pa vabimo, da opravijo nakup v prodajalnah večjih grosistov, kjer je možen osebni prevzem. Točilnih naprav in sodčkov SUB od 5.7. začasno ne bo na voljo. Od 26. junija dalje so možna plačila nakupov samo še s plačilno kartico.    Zahvaljujemo se vam za razumevanje in vam želimo prijetno poletje v dobri in osvežilni družbi, ekipa Runda sekunda 
Sprache umstellen

         Dostava 3.99€. Nad 100€ brezplačna.         pivovarna laško union         INFO@RUNDASEKUNDA.SI 

Pivoskop: kaj čaka pivoljubce v letu 2022?

Novo leto se približuje s svetlobno hitrostjo. Se veseliš novih začetkov ali raje ostajaš pri poznanem? Vsekakor je skok v novo leto lažji, če veš, kaj te čaka. Preveri, kaj ti prinašajo pivski bogovi, katero pivo moraš vedno imeti na zalogi in kakšni prigrizki naj te ob pitju spremljajo! 

Ambiciozen kozorog

To leto bo zate polno križišč ter pomembnih odločitev in enako velja tudi pri izbiri piva. Tvoja najpogostejša dilema bo: svetlo ali temno pivo? Ostajaj pri klasičnih svetlih, eksperimentiranje in tveganje pa prihrani za karierno področje. Naše priporočilo je kakovostno pivo Birra Morretti L'Autentica, narejeno na tradicionalen način. Tvoje ljubezensko življenje bo letos spalo, a tudi to ima svoje prednosti. Ob pivu si denimo brez zadržkov lahko privoščiš čebulne obročke.

Dinamičen vodnar

Čaka te pestro leto z veliko vzponi in padci. Vse svoje zmage proslavljaj tako kot se spodobi; udobno se namesti na svojem naslanjaču in si ob tem natoči kozarec Kruševice Royal Dark. Ob težkih dnevih pa si pomagaj tako, da se obdaš s prijatelji. Družba bo vesela povabila na pico, ob tem pa si za boljše razpoloženje naroči lahkoten Union radler z okusom grenivke.

Kreativni ribi

Žal nam je, da smo mi tisti, ki ti to moramo sporočiti, a v letu 2022 ti bo šlo vse narobe! Dobesedno. Vse, kar se lahko zalomi, se bo zalomilo. Če naročiš točeno pivo, ga bo natakar polil po tebi. Deževalo bo vedno, ko nimaš pri sebi dežnika. To ni pravo obdobje za tveganje, zato se drži poznanega. Ostani kar pri klasičnem svetlem pivu Laško Zlatorog.

Optimističen oven

Juhu, obeta se ti dodaten zaslužek! A naj te opozorimo; če ob tem kolegom ne častiš runde, te bo pivska karma kaznovala z nesrečo. Da se dobro zavaruješ pred kaznijo, povabi družbo v vaš najljubši lokal in jih preseneti z Union svetlim nefiltriranim pivom, ob tem pa jih razvajaj tudi s slastnimi piščančjimi bedri.

Stabilen bik

Predvsem na kariernem področju te čaka veliko ovir in izzivov, a vemo, da ti to zmoreš. Tvoje trdo delo te bo zelo utrudilo, zato se ti ne bo ljubilo odpravljati ven in družiti. Pomembno je, da si vzameš čas za počitek. Kar v udobju svojega doma si zavrti svojo najljubšo glasbo, natoči kozarec Kaltenhausen Gandolf Ipe in si privošči slane pistacije.

Energičen dvojček

Pojavilo se bo veliko hrepenenje po raziskovanju in eksotiki. Dnevno te bo spremljalo sanjarjenje o potovanjih in novih postulovščinah. Žal pa spontatni in nenadni dopusti niso vedno mogoči. Za tolažbo se razvajaj z eksotičnimi okusi; belgijski posebnež Wieckse Witte v kombinaciji s tortilja čipsom bo super izbira.

Čustven rak 

Čaka te umirjeno leto. Vse bo potekalo po ustaljenih tirnicah in tvoje počutje bo dobro. Edino, kar lahko razburka in pokvari tvoj zen, je klicanje osebe, ki se občasno še vedno pojavi v tvojih mislih. Veš o komu govorimo, kajne? Katastrofo prepreči tako, da se držiš Union brezalkoholnega piva, ob tem pa si privošči svoj najljubši burger.

Karizmatičen lev

Obeta se ti selitev ali renoviranje doma, kar bo leto naredilo lepo, a naporno. Naj te opomnimo, da po pivskem feng šuju za srečno in mirno življenje na levi strani kavča obvezno potrebuješ točilno napravo. Takoj ob vselitvi pa jo moraš ustrezno krstiti; to naredi kar s klasičnim Heineken sodčkom in vrečko čipsa. 

Talentirana devica

Doletelo te bo veliko novih izkušenj. Nekatere bodo carske, spet druge pa nekoliko manj prijetne, a prav vse ti bodo dale novo znanje in širino. Tvoja sprememba miselnosti in novi pogledi bodo očarali tudi tvoje kolege. Ko pridejo na obisk, jim postrezi pivo Tiger, pale lager iz Azije, za piko na i pa jih navduši z domačim humusom.

Ustvarjalna tehtnica

Vemo, da ti veliko pomenita stabilnost in ravnovesje, zato bo leto 2022 zate težko. Zaznamovala ga bosta stres in nestabilnost, ravnotežje pa ulovi tako, da se čim pogosteje nagradiš z domačim razvajanjem. Privošči si razkošno in sladko kombinacijo piva Birra Morretti Baffo D'Oro ter mlečne čokolade z lešniki. 

Skrivnostni škorpijon

Zate bo to leto polno sprememb na vseh področjih. Čeprav bodo po večini pozitivne, ti bodo vzele veliko energije in bolj kot kadarkoli prej bo pomembno, da si vzameš umirjen čas zase. Ostani pri klasičnem in lahkotnem Union lagerju, ker pa si zaslužiš bogato razvajanje, si ob tem pripravi razkošen narezek.

Zgovoren strelec

Leto 2022 je tvoje leto! Zvezde so na tvoji strani in pivsko vesolje bo nagradilo tvoje tveganje ter odprtost za spremembe. Se spomniš tiste natakarice v tvoji najljubši restavraciji? Jaaa, tiste simpatične. Za začetek jo očaraj tako, da si naročiš Union temno nefiltrirano pivo v paru s kvalitetnim zrezkom, nato pa pristopi do nje in jo ogovori. Razvilo se bo super prijateljstvo in morda celo ljubezen. 

Ne glede na to, kaj ti prinašajo zvezde, smo prepričani, da ti pivo lahko pomaga pri sprostitvi, proslavljanju, druženju ali času zase. Za boljše leto si privošči točilno napravo, ki bo poskrbela, da te bo doma vedno čakalo okusno in popolno ohlajeno pivo po tvojem okusu.
Starejše objave
Novejše objave

Komentiraj

Tvoj komentar bo pred objavo pregledan in potrjen

Zapri (esc)

BLACK FRIDAY PRIJAVA

Prijavi se na black friday lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum dolor orem ipsum dolor orem ipsum dolor

IMAŠ NAJMANJ 18 LET?

Prodaja alkohola mladoletnim osebam je prepovedana. S klikom na DA potrjuješ, da imaš najmanj 18 let.

DA
NE

Poišči nekaj zase

Košarica

Tvoja košarica je prazna.
Prični z nakupi