Spoštovani kupci, obveščamo vas, da se spletna trgovina Runda sekunda s 5. julijem 2023 v času poletnih počitnic začasno zapira. Naše pijače lahko najdete na trgovskih policah, kupce sodčkov Blade pa vabimo, da opravijo nakup v prodajalnah večjih grosistov, kjer je možen osebni prevzem. Točilnih naprav in sodčkov SUB od 5.7. začasno ne bo na voljo. Od 26. junija dalje so možna plačila nakupov samo še s plačilno kartico.    Zahvaljujemo se vam za razumevanje in vam želimo prijetno poletje v dobri in osvežilni družbi, ekipa Runda sekunda 
Sprache umstellen

         Dostava 3.99€. Nad 100€ brezplačna.         pivovarna laško union         INFO@RUNDASEKUNDA.SI 

Top 5 piv za skok v novo leto

Silvestrovo je že pred vrati. Čeprav pregovor pravi »Slab začetek, dober konec,« pri ekipi Rundasekunda verjamemo, da dobri začetki pomenijo še boljši konec. Poskrbi torej, da v leto 2022 skočiš kot se šika in si s tem zagotoviš epsko nadaljevanje. Še ne veš, s katerim pivom nazdraviti v novo leto? Zate smo pripravili pet najboljših predlogov, ki ti bodo pričarali vrhunski začetek.

Zaživi na polno z Union Lager

Klasično rdeče pivo s 150 – letno tradicijo je varjeno iz prvovrstnega ječmenovega slada. Nudi izjemno poln okus s srednje izraženo grenčico ter omogoča prijeten in umirjen vstop v leto 2022.

Svojega dobiš tukaj.

Enkrat Zlatorog, vedno Zlatorog

Zagovorniki zelene strani vedo, da je Laško Zlatorog svetlo pivo eno in edino. Ponaša se s specifičnim okusom, pridobljenim s svetovno znanimi slovenskimi sortami hmelja, tradicionalna receptura pa ostaja že vrsto let enaka, zato nikoli ne razočara. Top začetek leta z ikonično zeleno pločevinko!

Zagotovi si svojega

Varno in odgovorno v leto 2022

Pravi pivoljubci poskrbimo za varnost nas in vseh ostalih, zato ne pijemo alkohola takrat, ko vozimo. V tem primeru ti ponujamo odlično rešitev; Laško Zlatorog svetlo pivo 0.0 zagotavlja enak okus klasičnega piva, le v brezalkoholni različici. S 100% Laško značaja in 0% alkohola si pričaraj varno in legendarno praznovanje.

Preveri Laško Zlatorog svetlo pivo 0.0 

Kraljevo češko pivo

Ali je sploh kaj boljšega, kot popolno ohlajeno, sveže točeno pivo? Priskrbi si sodček Krušovice Royal Dark in ga s točilno napravo, ki jo najdeš na Rundasekunda.si, privošči sebi in svojim bližnjim. Kraljevo češko pivo z izraženim karamelnim karakterjem, priokusom pražene kave ter nežno hmeljno grenčico te popelje v razkošno leto, polno veličastnih užitkov.

Razkošje te čaka tukaj.

Tiger za ljubitelje eksotike

Pale lager pivo iz Azije je prava izbira za vsakega, ki si želi eksotičen in svež potop v leto 2022. Pivo Tiger je varjen s posebnim občutkom in drugačnim pridihom, slovi pa predvsem po osvežujočem okusu.

Odkrij pivo Tiger

 

Starejše objave
Novejše objave

Komentiraj

Tvoj komentar bo pred objavo pregledan in potrjen

Zapri (esc)

BLACK FRIDAY PRIJAVA

Prijavi se na black friday lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum dolor orem ipsum dolor orem ipsum dolor

IMAŠ NAJMANJ 18 LET?

Prodaja alkohola mladoletnim osebam je prepovedana. S klikom na DA potrjuješ, da imaš najmanj 18 let.

DA
NE

Poišči nekaj zase

Košarica

Tvoja košarica je prazna.
Prični z nakupi