Spoštovani kupci, obveščamo vas, da se spletna trgovina Runda sekunda s 5. julijem 2023 v času poletnih počitnic začasno zapira. Naše pijače lahko najdete na trgovskih policah, kupce sodčkov Blade pa vabimo, da opravijo nakup v prodajalnah večjih grosistov, kjer je možen osebni prevzem. Točilnih naprav in sodčkov SUB od 5.7. začasno ne bo na voljo. Od 26. junija dalje so možna plačila nakupov samo še s plačilno kartico.    Zahvaljujemo se vam za razumevanje in vam želimo prijetno poletje v dobri in osvežilni družbi, ekipa Runda sekunda 
Sprache umstellen

         Dostava 3.99€. Nad 100€ brezplačna.         pivovarna laško union         INFO@RUNDASEKUNDA.SI 

NAJBOLJŠIH 8 SERIJ PREJŠNJEGA DESETLETJA

Serije, ki po priljubljenosti in dobičkonosnosti počasi dohajajo filme, so v zadnjih 20 letih doživele pravi razvcet. Iz tega obdobja zagotovo poznamo serije Friends, X-Files, Seinfield, Breaking Bad in druge, ki so zaznamovale obdobje od 2000-2010, zagotovo pa zadnje desetletje po kvaliteti prav nič ne zaostaja. Zate smo izbrskali najbolj priljubljene serije, ki se redno vrtijo na različnih zaslonih po svetu. Preden pa se uležeš na kavč, ne pozabi izbrati svojega aparata za točeno pivo. V udobju domačega doma THE SUB aparati, ki jih pri nas prodaja Rundasekunda.si, pričarajo pravo barsko izkušnjo: kozarec ohlajenega, popolno natočenega piva.

GAME OF THRONES (2011)

Adaptacija knjižne uspešnice George R.R. Martin-a "A Song of Ice and Fire" (Pesem ledu in ognja), ki pripoveduje o srednjeveških fantazijskih bitjih in njihovem merjenju moči v sedmih kraljestvih na celini Westeros.

DOWNTON ABBEY (2011)

Dramatična serija, umeščena na angleško podeželje, oriše življenje premožne aristokratske družine Crawley in hierarhično prepletenost z njihovimi služabniki. 

SHERLOCK (2010)

Najnovejša adaptacija kultnega detektiva Sherlocka Holmesa. Dogajanje je postavljeno v moderno dobo, serija pa je ena boljših adaptacij znamenitih romanov Sir Arthur Conan Doyle-a.

STRANGER THINGS (2016)

Ena najbolj vznemirljivih serij zadnjih let! Če obožuješ neznano in nadnaravno s ščepcem »vintage-a« jo enostavno moraš pogledati.

THE WALKING DEAD (2010)

Postapokaliptična doba zombijev, kjer skupina preživelih išče kraj, primeren za bivanje in nove začetke. A prava nevarnost se ne skriva med zombiji, ampak med odnosi znotraj skupine preživelih.

ORANGE IS THE NEW BLACK (2013)

Govori o mladi ženski, ki se privaja na življenje med zaporniškimi stenami, novonastalih prijateljstvih in subtilnem boju (kadar je le mogoče) z zlobnimi sostanovalkami.

HOUSE OF CARDS (2013)

Dramatični politični triler o neusmiljenem ameriškem kongresniku in njegovi ambiciozni ženi. Serija prikazuje boj za oblast na političnem parketu in umazane igrice iz zakulisja.

HOMELAND (2011)

Napeta vohunska serija polna preobratov, dvomov in laži, ki ob dodatku bipolane motnje povzroči situacije, vredne dobrega scenarija. Si upaš staviti kdo je kdo?

Kot lahko vidimo, se nam za produkcijo kvalitetnih serij ni treba bati. Mogoče je treba paziti le, da nas ne prikuje pred zaslon za cel dan, kot se nam to rado zgodi pri RES dobrih serijah, Tako, izbira bo zdaj malce lažja, preostane ti le še odločitev kakšno pivo se prileže k posameznem scenariju. Naš namig je le – naj bo pivo točeno ;).

Lepo izbiro piva in ostalih pijač pa najdeš na:

Starejše objave
Novejše objave

Komentiraj

Tvoj komentar bo pred objavo pregledan in potrjen

Zapri (esc)

BLACK FRIDAY PRIJAVA

Prijavi se na black friday lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum dolor orem ipsum dolor orem ipsum dolor

IMAŠ NAJMANJ 18 LET?

Prodaja alkohola mladoletnim osebam je prepovedana. S klikom na DA potrjuješ, da imaš najmanj 18 let.

DA
NE

Poišči nekaj zase

Košarica

Tvoja košarica je prazna.
Prični z nakupi