Spoštovani kupci, obveščamo vas, da se spletna trgovina Runda sekunda s 5. julijem 2023 v času poletnih počitnic začasno zapira. Naše pijače lahko najdete na trgovskih policah, kupce sodčkov Blade pa vabimo, da opravijo nakup v prodajalnah večjih grosistov, kjer je možen osebni prevzem. Točilnih naprav in sodčkov SUB od 5.7. začasno ne bo na voljo. Od 26. junija dalje so možna plačila nakupov samo še s plačilno kartico.    Zahvaljujemo se vam za razumevanje in vam želimo prijetno poletje v dobri in osvežilni družbi, ekipa Runda sekunda 
Sprache umstellen

         Dostava 3.99€. Nad 100€ brezplačna.         pivovarna laško union         INFO@RUNDASEKUNDA.SI 

KATERO PIVO OB TOP FILMU?

Zima je čas, ko sami ali v izbrani družbi pogledamo kak film več, kot v času poletne pripeke. Zate smo izbrali pregled filmov z bolj lahkotno tematiko, katerih rdeča nit je eno in edino – PIVO. Da pa bo užitek zares pristen, si zraven izberi tudi pravo vrsto piva. Arašidi, kokice, čips in ostala »obvezna oprema«, ki pritiče dobremu »movie night-u« je kot ustvarjena za kombinacijo s točenim pivom, izberi svojo!

PUBLIC ENEMY (1931)

Najstarejši filmski zapis o naši najljubši temi ☺. Časovno umeščen v obdobje prohibicije, pripoveduje zgodbo o mladem in perspektivnem »kriminalcu«. Leta 2009 je bil širši javnosti predstavljen tudi »remake« filma, kjer je glavno vlogo odigral Johnny Depp. Zraven izberi Cruzcampo Especial, ki je navdihnjen s stoletnim receptom iz leta 1904.

STRANGE BREW (1983)

Ena boljših kanadskih komedij iz 80-ih let, ki z lahkotno zgodbo in nepozabnimi dialogi navduši povprečnega gledalca. Glavni junaki skušajo »bad guy-e« ustaviti z neustavljivim pitjem piva. Idealna izbira za lahkoten filmski večer po napornem delavniku, s kozarčkom sveže točenega v naročju. Predlagamo ogled obeh, zraven pa Birra Moretti Baffo d'OroPivo je italijanski odgovor na to, kakšnega okusa je zlato, narejeno iz najboljšega italijanskega pomladnega sladu Nobile, ki pivu daje svetlo zlato barvo in belo, fino in kompaktno peno.

DRINKING BUDIES (2013)

Najnovejši film z današnjega seznama, ki pripoveduje romantično zgodbo o zabavni mikropivovarki in njenem osebnem življenju. Daleč od pocukrane komedije, na katero človek najprej pomisli. Film je duhovit in kot ustvarjen za gledanje v tvoje... Ok v četvero, če prištejemo še kozarce piva ;). Mi ti ob ogledu predlagamo staro dobro klasiko, zlato-rumeni ležak s 100% naravnimi sestavinami, Heineken.

THE HANGOVER (2009)

Odštekana komedija, ki verjetno ne potrebuje posebne predstavitve, saj gre za eno največjih Hollywoodskih uspešnic tega žanra v zadnjem desetletju. Fantovščina, Las Vegas, izgubljeni prijatelj, dojenček, zvezdniška zasedba, salve smeha in Zlati Globus. Tako lahko res na kratko, a zelo nazorno povzamemo enega najbolj gledanih filmov leta 2009. Zraven izberi Brand Session IPA, gre za zmagovalno pivo podjetja Jeroen Free, zmagovalca natečaja „Session IPA“ 2017.

BEER WARS (2009)

Leto 2009 je bilo očitno naklonjeno žlahtnemu fermentiranemu napitku, saj istega leta izide tudi dokumentarec Beer Wars, ki predstavi razliko med Davidom in Golijatom – mikropivovarji proti velikim, svetovno znanim pivovarskim konglomeratom. Veš, kakšne so glavne razlike med enimi in drugimi? Če želiš še bolje spoznati pivo, je film Beer Wars »must see«. Zraven pa izberi lahkotni Gösser Radler, ki je mešanica polnovrednega piva Gösser in soka limone. 

Da ti filma ne bo potrebno ustavljati, ti predlagamo točilni aparat kar na mizi v dnevni sobi – vsaj za čas gledanja filma. Potem gre lahko nazaj na kuhinjski pult. Zakaj? Ker sumimo, da ob ogledu katerekoli od zgoraj naštetih možnosti lahko začutiš hudo potrebo po pivu! S točilnim aparatom na dosegu roke pa poskrbi za vedno pravo svežino in temperaturo.

Let the »movie night« begin ... CHEERS! 

Starejše objave
Novejše objave

Komentiraj

Tvoj komentar bo pred objavo pregledan in potrjen

Zapri (esc)

BLACK FRIDAY PRIJAVA

Prijavi se na black friday lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum dolor orem ipsum dolor orem ipsum dolor

IMAŠ NAJMANJ 18 LET?

Prodaja alkohola mladoletnim osebam je prepovedana. S klikom na DA potrjuješ, da imaš najmanj 18 let.

DA
NE

Poišči nekaj zase

Košarica

Tvoja košarica je prazna.
Prični z nakupi