Sprache umstellen

         Dostava 3.99€. Nad 100€ brezplačna.         pivovarna laško union         INFO@RUNDASEKUNDA.SI    051 495 646 (pon-pet, 8h-15h)

TOP PIJAČE POLETJA 2020

Če smo bili prikrajšani za pomlad, nas je vsaj pravo poletje pričakalo v svojem polnem zanosu. In kaj je prva asociacija ob poletni vročini? Osvežilna pijača. Primerno ohlajena, morda rahlo mehurčkasta in ravno pravšnjega okusa – a ne presladka.

Ljubitelji »ciderja« si zagotovite dovoljšno zalogo letošnjega hita – to je Jabolčni tat. Prileže se ob vsaki priliki, glej le, da bo zelooo hladen. Tak je namreč najboljši!

Brezalkoholni Radler kumara je top izbira za poletno vročino, saj odžeja in z okusom mete in kumare tudi božansko osveži! Poletni hit za boj s pasjo vročino!

Če poletja zate ni brez žara, hamburgerjev, čevapčičev in podobnih radosti, si moraš zagotoviti aparat za točeno pivo kar doma. Širok nabor piv različnih okusov in blagovnih znamk bo poskrbel za res posebno poletje 2020!

Če po vrtu in hiši vedno tekajo otroci, pa jih lahko razveseliš z Ledenim čajem brusnica, ki z okusom citrusov vedno odžeja. Otrok ne bo treba opominjati na obvezno uživanje tekočine, saj bodo za ledeni čaj prosili kar sami.

Za ljubitelje prvinskih okusov pa bo prva izbira Laško IPA, ki z inovativnimi sortami hmeljev, aromami citrusov in pridihom bezga poskrbi za edinstveno izkušnjo.  

Union nefiltrirano pa je nesporni favorit v zagotavljanju svežine na vročem soncu ali pa v senci borovcev na obali. Izjemno pitno pivo, ki z nežnimi okusi zadovolji še tako izbirčne pivce.

Upamo, da ti bo naš izbor olajšal izbiro pijače za letošnje poletje. Vse omenjeno pa lahko tudi brez maske, možnosti okužbe ali zapuščanja prijetno ohlajenega stanovanja naročiš kar na spletu.

S klikom na spodnji gumb je osvežitev le še nekaj klikov stran. Za vsa naročila nad 40 € pa bo brezplačna tudi dostava do tvojih vrat.

NAROČI PIJAČO > 

Starejše objave
Novejše objave

Komentiraj

Tvoj komentar bo pred objavo pregledan in potrjen

Zapri (esc)

BLACK FRIDAY PRIJAVA

Prijavi se na black friday lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum dolor orem ipsum dolor orem ipsum dolor

IMAŠ NAJMANJ 18 LET?

Prodaja alkohola mladoletnim osebam je prepovedana. S klikom na DA potrjuješ, da imaš najmanj 18 let.

DA
NE

Poišči nekaj zase

Košarica

Tvoja košarica je prazna.
Prični z nakupi