Sprache umstellen

         Dostava 3.99€. Nad 100€ brezplačna.         pivovarna laško union         INFO@RUNDASEKUNDA.SI    051 495 646 (pon-pet, 8h-15h)

ZADOVOLJNI UPORABNIKI APARATOV ZA TOČENO PIVO

Uporabniki družbenih omrežjih ste zagotovo zasledili, da so aparati za točeno pivo, ki jih prodajamo na naši spletni strani, opaženi kot nov atraktiven produkt. V udobju domačega doma pričarajo pravo barsko izkušnjo: kozarec ohlajenega, popolno natočenega piva. In ne, ne govorimo o pivu iz pločevinke ali steklenice. Govorimo o čisto pravi točilni napravi, v katero se vstavi t.i. »torp« sodčke. Ti so prilagojeni prav za te posebne THE SUB aparate, ki sodček ohladi na neverjetni 2 stopinji. Pivoljub kozarec le postavi pod kot 45 stopinj in z ročko na aparatu nalije zlato tekočino.

Kaj pravijo kupci e-trgovine Rundasekunda.si?

Med ponosnimi lastniki naprav iz naše ponudbe najdemo priljubljenega radijskega in TV voditelja Klemna Bučana. Uporablja napravo THE SUB Black edition, vzame pa jo celo v službo, kjer po koncu dela večkrat “časti” rundo točenega piva. Naprava je prenosljiva, ni prevelika, z lahkoto jo torej za posebno priložnost odneseš tudi v službo.

Tudi Klemnov sokrajan, TV voditelj in fotomodel David Urankar, ima enako napravo. Po napornem dnevu z užitkom privošči kozarec točenega piva, ki ga natoči kot profesionalec. Pravi, da sta okus in pena kot iz oglasa!

Med ljubitelji točenega pa so tudi predstavnice nežnejšega spola. Petra Greiner, direktorica neprofitnega Zavoda 13, ki je za svoje izjemno delo z otroci s posebnimi potrebami prejela tudi predsednikovo nagrado Jabolko navdiha, pravi: »V kuhinji za napravo ne potrebuješ veliko prostora. Če imaš kotiček za kavni avtomat, potem boš našel prostor tudi za tega, iz katerega boš točil pivo s peno, ki je iz »piksne« nikoli ne moreš dobiti. Dobro je vedeti, da se sodčki predčasno ohladijo, nato pa temperaturo vzdržuje naprava sama. Priporočam Rundosekundo.si in njihove aparate!« Izbira barv naprav je pestra. Petra je zase izbrala krasno rdečo napravo THE SUB Rouge edition.

Tudi simpatična Adrijana Dimec je presenetila moža, košarkarja Žigo Dimca. “Ko mi je Žiga prvič omenil idejo (beri: neomajno željo), da bi imel doma svoj aparat zatočeno pivo, sploh nisem vedela, da obstaja. Tudi jaz sem navdušena, z veseljem si natočimo kozarec!” Naprava omogoča, da si privoščiš npr. le deci piva. Kaj pa ti, znaš pravilno točiti iz naprave za točeno pivo? Namig: skrivnost je predvsem v pravilnem kotu, vedno nagni kozarec na 45 stopinj.

Nina Držaj, podjetnica in influencerka je bila v preteklem letu očitno zelo uspešna, saj jo je že Miklavž obdaril z napravo THE SUB, ki je uspešno prestala decembrske zabave. Kot je zapisala: “Naprava je super za razna praznovanja, druženja s prijatelji in tiste dni, ko pač zapaše le 1 dcl točenega piva (prijetno ohlajenega) kar doma, na toplem. In pa izbiro piva imajo tudi dobro.” Slednja trditev še kako drži, saj se ponudba sodčkov priznanih znamk nenehno dopolnjuje.

Tamara Fortuna, ustvarjalka bloga Srecna.si, je za 11. obletnico poroke presenetila svojega moža, legendo med slovenskimi glasbenimi ustvarjalci, DJ Sylvana. Izbrala mu je hudo darilo: aparat THE SUB Black Edition. Navdušeno pripovedujeta: »Največja prednost aparata? To, da imaš hladno točeno pivo ves čas pri roki doma, je res prednost aparata za točeno pivo. Poseben čar uživanja! Za mojega moža je to popolno darilo, ker ima rad inovativne naprave in novosti ter uživa v ledeno hladnem pivu. To mora biti tako hladno, da kozarec komaj drži," še zaupa v smehu sogovornica Tamara. »Priporočam Rundasekundo.si in njihove aparate!«

Tadej Pišek, večini poznan kot mizar Rok Slak iz serije Reka ljubezni, sicer pa priznani gledališki igralec, si ne predstavlja več priljubljenih poker večerov, brez svoje črne naprave THE SUB Compact. Z izbiro prave barve za svojo kuhinjo je “zadel Jackpot”, saj črna naprava lepo popestri njegov ambient. Naprave pa obstajajo tudi v beli, črni, modro-sivi, Heineken edition, metalik rdeči ... Za vsak okus, za vsako kuhinjo, za vsako pisarno, za vsak prostor za druženje.

Andraž Andrejc, pisec bloga Kdor to bere, je zase izbral THE SUB Grey edition, ki jo, kot pravi sam, redno uporablja.

Katera od barv pa bi najbolj pasala v tvojo kuhinjo? Z izbiro prave barve dizajnersko dovršenega aparata, lahko popestriš vzdušje v vsakem ambientu.

Zakaj imeti aparat za točeno doma?

Ker je to nova dimenzija užitka. Enostavno vstaneš med ogledom dobrega filma ali hude športne tekme in si natočiš točeno pivo. Hitro in popolno! Ko pridejo obiski, jih z navdušenjem postrežeš v hipu. Naprava je varčna in ne porabi veliko električne energije. Obenem ne zavzame veliko prostora. Čiščenje je enostavno oziroma ga skoraj ni, saj ima vsak novi sodček svojo cevko za točenje, kar zagotavlja dobro higieno.

Po nakupu naprave je pred tabo pravo gurmansko testiranje različnih okusov sodčkov piva, ki se enostavno naročijo preko spleta na našem spletnem mestu, nabor sodčkov pa je iz meseca v mesec večji.

Starejše objave
Novejše objave

Komentiraj

Tvoj komentar bo pred objavo pregledan in potrjen

Zapri (esc)

BLACK FRIDAY PRIJAVA

Prijavi se na black friday lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum dolor orem ipsum dolor orem ipsum dolor

IMAŠ NAJMANJ 18 LET?

Prodaja alkohola mladoletnim osebam je prepovedana. S klikom na DA potrjuješ, da imaš najmanj 18 let.

DA
NE

Poišči nekaj zase

Košarica

Tvoja košarica je prazna.
Prični z nakupi