Spoštovani kupci, obveščamo vas, da se spletna trgovina Runda sekunda s 5. julijem 2023 v času poletnih počitnic začasno zapira. Naše pijače lahko najdete na trgovskih policah, kupce sodčkov Blade pa vabimo, da opravijo nakup v prodajalnah večjih grosistov, kjer je možen osebni prevzem. Točilnih naprav in sodčkov SUB od 5.7. začasno ne bo na voljo. Od 26. junija dalje so možna plačila nakupov samo še s plačilno kartico.    Zahvaljujemo se vam za razumevanje in vam želimo prijetno poletje v dobri in osvežilni družbi, ekipa Runda sekunda 
Sprache umstellen

         Dostava 3.99€. Nad 100€ brezplačna.         pivovarna laško union         INFO@RUNDASEKUNDA.SI 

ZAKAJ SI KUPITI APARAT ZA TOČENO PIVO?

Piše: Tilen, dolgoletni ljubitelj piva

Ta odstavek bo morda zvenel kot oda točenemu pivu. Če pa je tako dobro! Popolno ohlajeno točeno pivo v mrzlem kozarcu, njegova zlata barva in ravno prav pene na vrhu ... Kdo ne obožuje te kombinacije? Nekatere statistike pravijo, da je pivo najbolj priljubljena pijača na svetu. Naj se gre za nogometno tekmo, rojstnodnevno zabavo, zgolj odžejanje doma ali večerni obisk v lokalu, pivo je vedno prva izbira mnogih. Pisec, ki pišem to, sem bolj kot nad pločevinko piva navdušen nad mrzlim kozarcem, do vrha napolnnjenega z zlato tekočino. Zate sem pripravil 5 razlogov, zakaj moraš nujno kupiti aparat za točeno pivo!

 1. KER SO APARATI ZA TOČENO DOMA V TRENDU

Ja, tole je precej enostaven odgovor. Dejstvo je, da si nekaj časa nazaj v Sloveniji nisi mogel kupiti aparata za točeno pivo. Lahko si kupil »mašino« za kavo ali »smoothie maker«, ne pa aparata za točenje piva. Spletna stran Runda sekunda je zelo »frišna«, obstaja šele slabe tri mesece, ponuja pa ti velik izbor malih in velikih aparatov za točenje. Nujno preveri in priporoči novost še kolegom.

 2. KER JE TOČENO PIVO BOLJŠE OD TISTEGA V PLOČEVINKI

Se ne strinjaš z mano? Potem preskoči to točko. :) Veliko nas definitivno prisega na ravno prav ohlajeno pivo v kozarcu. Zunaj v lokalu jaz in moji kolegi najraje naročimo točeno. Dobra novica je, da ti na točeno pivo zdaj ni treba hoditi v lokal, ampak si ga enostavno, ko to želiš, ob katerikoli priložnosti in uri, privoščiš kar doma.

 3. KER IMAŠ TAKO BAR DOMA, NA DOSEGU ROKE

Vezano na prejšnjo točko: zdaj lahko doma med gledanjem tekme ali filma enostavno vstaneš iz kavča ter si natočiš pivo. Ta je s pomočjo aparatov, ki jih kupiš na Runda sekunda, ohlajeno na popolni 2 stopinji. Ja, prav si prebral: aparat ti pivo ohladi na enako temperaturo kot v lokalu, obenem pa v njem mali sodček obdrži enako dobro kvaliteto še naslednje 14 ali 30 dni (odvisno od naprave). Vse, kar še potrebuješ, je dober kozarec za pivo. Po možnosti predhodno ohlajen.

 4. KER SI ZASLUŽIŠ RAZVAJANJE PRAV VSAK DAN

Vemo, službe so vedno bolj naporne. ;) »After work« si zdaj lahko udobno pripraviš tudi doma! Vsekakor pa tudi ogled dobre tekme ali hude nadaljevanke kliče po dobri najljubši pijači, ki bo od zdaj naprej le nekaj metrov stran od dosega tvoje roke. Če pa to ni uživanje na polno?

 5. KER LAHKO TUDI DOMA IZBEREŠ SVOJO ZNAMKO PIVA

Torpi ali sodčki za pivo, ki so na voljo za tvoj izbrani aparat, so naslednji: Heineken, Heinken 0.0, Affligem in Kaltenhausen Gandolf Ipa. Seveda je izbira odvisna od tega, ali izbereš Blade ali The Sub aparat za točeno pivo. Za Blade-a imaš na voljo še 8-litrski sodček cidra, in sicer Strongbow Gold Apple.

Upam, da sem te prepričal! Čas je, da raziščeš prvo spletno trgovino v Sloveniji, ki ti pričara svojevrsten užitek točenega piva doma.

Odklikaj na naše priljubljene kategorije:

Starejše objave
Novejše objave

Komentiraj

Tvoj komentar bo pred objavo pregledan in potrjen

Zapri (esc)

BLACK FRIDAY PRIJAVA

Prijavi se na black friday lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum dolor orem ipsum dolor orem ipsum dolor

IMAŠ NAJMANJ 18 LET?

Prodaja alkohola mladoletnim osebam je prepovedana. S klikom na DA potrjuješ, da imaš najmanj 18 let.

DA
NE

Poišči nekaj zase

Košarica

Tvoja košarica je prazna.
Prični z nakupi