Sprache umstellen

          BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 60€            dostava naslednji dan*         INFO@RUNDASEKUNDA.SI    051 495 646

Dostava

Naročila, oddana in potrjena med tednom (od ponedeljka do petka) do 13. ure, bodo poslana še isti dan. Potrudili se bomo, da bodo naročeni artikli na izbranem naslovu že naslednji delovni dan.

Dostava za naročila nad 60 € je brezplačna.

Cena dostave za naročila do 59,99 € je 4,50 €.

Navedene cene vsebujejo DDV.

Artikli, ki so objavljeni na naši spletni strani, so praviloma na zalogi. Če artikla ni na zalogi, je to jasno navedeno, v tem primeru je čas dostave 2-3 delovne dni.

Prodajalec ni odgovoren za zamude s strani ponudnika dostavnih storitev ali za poškodovanje embalaže. Prosimo, da prejeto blago ob dostavi pregledate in o napakah ali poškodbah takoj obvestite dostavno službo. Skupaj z dostavno službo boste napisali zapisnik o poškodbi pošiljke. Pisna reklamacija za vidne poškodbe mora biti narejena takoj ob dostavi pošiljke. Pisna reklamacija za skrite poškodbe mora biti podana najkasneje v 7 dneh od dostave pošiljke.

Za nas pakete dostavlja GLS Slovenija (General Logistics Systems, logistične storitve, d.o.o.), ki običajno naročila dostavi že naslednji delovni dan, če je bilo naročilo oddano do 13. ure (od ponedeljka do petka). Sledenje pošiljk je na voljo tukaj.

Pridružujemo si pravico do daljšega roka dostave, v primeru objektivnih razlogov, tehničnih ali drugih napak v postopku ter v primeru višje sile. V teh primerih se zavezujemo, da bomo naročnika o zamudi pri dobavi ustrezno obvestili.

V kolikor imate dodatna vprašanja, nas lahko kontaktirate na info@rundasekunda.si ali na telefonsko številko 051 495 646 (ob delavnikih od 8h – 16h).

Zapri (esc)

BODI NA TEKOČEM!

Prijavi se na naše novice! Redno te bomo obveščali o novostih, akcijah in posebnih priložnostih ter podali tudi kak nasvet, kako še bolje uživati ob naši ponudbi.

IMAŠ NAJMANJ 18 LET?

Prodaja alkohola mladoletnim osebam je prepovedana. S klikom na DA potrjuješ, da imaš najmanj 18 let.

DA
NE

Poišči nekaj zase

Košarica

Tvoja košarica je prazna.
Prični z nakupi