Spoštovani kupci, obveščamo vas, da se spletna trgovina Runda sekunda s 5. julijem 2023 v času poletnih počitnic začasno zapira. Naše pijače lahko najdete na trgovskih policah, kupce sodčkov Blade pa vabimo, da opravijo nakup v prodajalnah večjih grosistov, kjer je možen osebni prevzem. Točilnih naprav in sodčkov SUB od 5.7. začasno ne bo na voljo. Od 26. junija dalje so možna plačila nakupov samo še s plačilno kartico.    Zahvaljujemo se vam za razumevanje in vam želimo prijetno poletje v dobri in osvežilni družbi, ekipa Runda sekunda 
Sprache umstellen

         Dostava 3.99€. Nad 100€ brezplačna.         pivovarna laško union         INFO@RUNDASEKUNDA.SI 

Dostava in osebni prevzem


DOSTAVA

Za naročila, oddana in potrjena med tednom (od ponedeljka do petka) do 12h, bodo predvidoma poslana še isti dan. Potrudili se bomo, da bodo naročeni artikli na izbranem naslovu že naslednji delovni dan.

Dostava za naročila nad 100 € je brezplačna.

Cena standardne dostave za naročila do 99,99 € je 3,99 €.

Navedene cene vsebujejo DDV.

DOSTAVA ISTI DAN LJUBLJANA (1000) - trenutno ni na voljo

Pri izbrani dostavi Dostava isti dan po Ljubljani (1000), bodo naročila oddana in plačana med 9h in 14h dostavljena isti dan. Naročila oddana in plačana izven tega časovnega okvirja, bodo dostavljena naslednji delovni dan. Dostava isti dan velja le za artikle, ki so označeni ''Na zalogi''. V kolikor je v naročilu tudi artikel, ki nima zaloge, dostava isti dan ni možna. Dostava je možna le znotraj ljubljanske obvoznice. O dostavi paketa boste obveščeni preko SMS sporčila.

STANDARDNA DOSTAVA

Artikli, ki so objavljeni na naši spletni strani, so praviloma na zalogi. Če artikla ni na zalogi, je to jasno navedeno, v tem primeru je čas dostave 2-5 delovne dni.

Prodajalec ni odgovoren za zamude s strani ponudnika dostavnih storitev ali za poškodovanje embalaže. Prosimo, da prejeto blago ob dostavi pregledate in o napakah ali poškodbah takoj obvestite dostavno službo. Skupaj z dostavno službo boste napisali zapisnik o poškodbi pošiljke. Pisna reklamacija za vidne poškodbe mora biti narejena takoj ob dostavi pošiljke. Pisna reklamacija za skrite poškodbe mora biti podana najkasneje v 7 dneh od dostave pošiljke.

Za nas pakete dostavlja GLS Slovenija (General Logistics Systems, logistične storitve, d.o.o.), ki običajno naročila dostavi že naslednji delovni dan, če je bilo naročilo oddano do 12. ure (od ponedeljka do petka). Sledenje pošiljk je na voljo tukaj.

Pridružujemo si pravico do daljšega roka dostave, v primeru objektivnih razlogov, tehničnih ali drugih napak v postopku ter v primeru višje sile. V teh primerih se zavezujemo, da bomo naročnika o zamudi pri dobavi ustrezno obvestili.

OSEBNI PREVZEM

Osebni prevzem naročil je možen od ponedeljka do petka od 9.00 - 15.30 ure na prevzemnem mestu Rundasekunda, Podsvetija 22, 1351 Brezovica pri Ljubljani. Naročilo je potrebno oddati preko spleta, osebni prevzem artiklov brez naročila ni možen. Naročilo na prevzemnem mestu čaka 5 delovnih dni. Po tem času, se naročilo prekliče.

V kolikor imate dodatna vprašanja, nas lahko kontaktirate na info@rundasekunda.si (ob delavnikih od 8h – 15.00h).

Pivovarna Laško Union d.o.o.

Zapri (esc)

BLACK FRIDAY PRIJAVA

Prijavi se na black friday lorem ipsum dolor sit amet lorem ipsum dolor orem ipsum dolor orem ipsum dolor

IMAŠ NAJMANJ 18 LET?

Prodaja alkohola mladoletnim osebam je prepovedana. S klikom na DA potrjuješ, da imaš najmanj 18 let.

DA
NE

Poišči nekaj zase

Košarica

Tvoja košarica je prazna.
Prični z nakupi